Accueil  -  Toute l'actualité FEIZ  -  Keleier  -  40ved DEIZ-HA-BLOAZ / MINIHI LEVENEZ

40ved DEIZ-HA-BLOAZ / MINIHI LEVENEZ

40ème ANNIVERSAIRE du MINIHI LEVENEZ à TRELEVENEZ

Adaleg 2 eur goude lein, gwerz leoriou war eur priz izel.
A partir de 14 heures, vente de livres à prix réduit.

Da 3 eur 30, film savet gand diellou tud a-youl vad : « Minihi Levenez, 40 bloavez a vision kristen gwriziennet er yez hag er zevenadur breizad », heuliet gand eur pennad-amzer a destenniou hag eskemmou gand ar re a deuio da zelled, hag eur banne kafe.
A 15 h 30, projection de film réalisé par montage d’archives de bénévole : « Minihi Levenez, 40 années de mission chrétienne enracinée dans la langue et la culture bretonne », suivie d’un temps de témoignages et échanges avec les spectateurs et d’un café.

6 eur noz : overenn e iliz Trelevenez
18 heures : messe à l’église de Tréflévénez

Goude an overenn, sal ar gomun : digor-kalon ha traou skañv da zebri.
Après la messe, salle municipale : apéritif dînatoire

Evaj kinniget gand ar Minihi. Ar re a c’hell a zo pedet da zigas a bep seurt kouignou sal (ar re a zo ganet er bloaveziou « impair ») ha kouignou douz (ar re a zo ganet er bloaveziou « pair »)

Boissons offertes par le Minihi. Ceux qui le peuvent sont invités à apporter des petits plats ou gâteaux salés (ceux nés les années impaires) et sucrés (ceux nés les années paires).

Evid gouzoud hirroc’h / Renseignement : web : www.minihi-levenez.com ; mail : revue.minihi@gmail.com